Elektromos autós hírek, új Sony A7s és még PÓLÓT is nyerhetsz 🤗

2021.ápr. 7.
60 937 Megtekintés

Támogathatsz itt: huworld.info/to/eAB8_SpJPf-xLP4VqHk6TQjoin
vagy itt: patreon.com/handras
Instagram: instagram.com/handrashu/
Facebook: facebook.com/handras.hu/
Blog: handras.hu/
Ezeket használom a videókhoz: kit.co/Handras

Megjegyzés
 • Innen is üdvözlöm azokat, akik látatlanban nyomkodják a dislike gombot. Csak, hogy tudjátok, az is pörgeti a youtube algoritmust ha dislike-ot nyomtok, mert interakciónak számít. :D

  Andras HorvathAndras Horvath11 napja
  • @István Hefkó A like/unlike gomb megnyomása semmi magyarázatra nem szorul legalábbis egy normális világban. (Azt sem, mi tetszik a Fiat500e, a Q4 etron, meg az ID4 videóban, meg az összes többi feltöltött tartalomban ahol nem nyomtam sehova) Megvan hozzá a jogom hogy tetszen vagy nem tetszen vmi, mindenféle magyarázat nélkül. Ha ennyire érdekli, Andrást megkerestem privát (mert ennek van értelme), ugyan chatelni/ beszélni nem tudtunk, de az itteni reakciójából nyilvánvaló volt, hogy vannak, akik trollkodnak, az meg elhiszem, hogy idegesíti.

   László KőnigLászló KőnigNapja
  • @László Kőnig Egy jogos, megválaszolandó kérdés volt, hogy mi nem tetszett? Fontosabb, hogy András is megkérdezte, de engem is érdekel és biztos van még más is, akit igen. Lehet tanulnánk belőle, talán mi nézünk rossz szemüvegen keresztül arra, ami most történik körülöttünk a jövőt illetően?

   István HefkóIstván HefkóNapja
  • @Andras Horvath tiszta sor de ez esetben nem rólam van szó ha valaki látatlanban teszi Úgy értem a felháborodás od hátterét De amúgy sem foglalkoznék vele az enyém volt az 54 ami semmi Ahhoz képest hogy hány embernek tetszett

   László KőnigLászló Kőnig10 napja
  • @László Kőnig Mi nem tetszik? :DDD Miért nézed ha nem tetszik LOL :) BTW amikor az élesítés utáni 1-2 percben jön dislike, az meg sem nézte, ergo ennyira utál, hogy képes idejönni, megnyomni a dislike-ot...

   Andras HorvathAndras Horvath10 napja
  • András! Ebbe szerintem ne láss bele többet, mint ami! Aki dislike-ot nyom, annak nem tetszik a videód! Nekem sem! Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok hozzád feliratkozva, nem azt jelenti, hogy nem láttam szinte az összes videódat (még egy-pár házfelújítóst is, pedig nem ezért vagyok itt), nem azt jelenti, hogy nem segítettek eszméletlen sokat a videóid abban, hogy villanyautós legyek. Annak idején ismeretlenül is nagyon hamar reagáltál messenger-en, segítettél amikor egy vélhetően törött Teslán filóztam. Tehát a dislike nem antipátiát jelent, nem is azt, hogy zavarna hogy azzal is népszerűbb lesz a videót, nem azt, hogy az összes többi nem tetszik, nem azt, hogy troll vagyok, hanem azt ami a gombra van írva, nem tetszik. Nincs ebben más! Csináld őket továbbra is!

   László KőnigLászló Kőnig10 napja
 • A Tesla totál megítélhető márka lesz ha így halad tovább. Mint annó/most a BMW. 😏 BMW-m van, baromi unalmas amikor látatlanban odadörgölik, hogy "paraszt" meg "mi az a index?!", de sajnos ez van, kiérdemelte a márka. Most, amikor Teslát szeretnék nem szeretném a megítélést magammal vinni 😁

  Máté HugyecMáté Hugyec3 napja
 • A Hummer férfiasságot növelő eszköz? A hozzászólásoddal egyet értek. Mindenki kompenzál valamivel, valamilyen irányba. Én ezért járok kispolszkival... :DDD

  Zénó VeressZénó Veress4 napja
 • 4:41 Sajnos való életben is elég sok paraszt teslás van (Tehát nem mindenki nyilván, de elég sok az). Szokásos, van pénz, megteheti megveheti, és akkor azt gondolja, mindent megtehet, azt gondolja, hogy ő a nem tudom ki a sz....r. Békéscsabán is járogat egy fehér teslás, de ahogy közlekedik a városban már nyitogatja az emberek zsebében a bicskát. Gyorsulgat a lámpáknál, és úgy előzgeti a városban a legnagyobb forgalomban a kocsikat mintha autóversenyen lenni, veszélyesen közlekedik, és félnek az emberek ahogy közlekedik. Én személy szerint ezért vagyok ellene a rohadt erős autóknak, minek azoknak, akik amúgy is csak városban közlekednek vele, minek 3-4 ms gyorsulás a közutakra?

  SuperBarnusSuperBarnus4 napja
 • követed őt? huworld.info/flow/vide/3IupwIe1p8HNpoA pont mercedes elektró...

  Brotha RastaBrotha Rasta5 napja
 • Naív pali vagy.

  Zoltán AlbertiZoltán Alberti5 napja
 • Érdekes a CO kvótás történet számomra ! Sztem is igencsak képmutatás az ilyen ,és ezt már látni más történetekben is . Az a (nem nevezném meg ) cég aki reklámban buzdít napelem telepítésre a másik oldalról meg akarja szüntetni a szaldó elszámolást mivel anyagi érdeke ezt kívánja ! Erre szokták mondani pénz beszél ....... szomorú . Én azt gondolom talán forduljon a környezetvédelmi hivatalhoz kompenzációért, minket meg akik milliókat költöttünk a környezetbarát energia előállítására, hagyjon békén !

  József HantalJózsef Hantal6 napja
 • Ezek az etron eladási számok megint abból vannak, hogy eladta a gyár a kereskedőknek az autókat? 😂

  RobinHRobinH6 napja
  • jajj hagyjuk mar ezt a hulyeseget pls

   Andras HorvathAndras Horvath6 napja
 • Várható valamikor Apterra teszt? Az az autó lenne az igazi áttörés az elektromos autózás terén

  Nagy GáborNagy Gábor7 napja
 • Az EQS Mercivel mennek egy karikát a videóban!Menő az a műszerfal értem én...De biztonságos ez így tényleg,hogy ennyi kijelzőt tolnak az ember arcába?

  MáTé GazDaMáTé GazDa7 napja
 • huworld.info/flow/vide/3IyGnZ6tgtTYjIw

  MáTé GazDaMáTé GazDa7 napja
 • Kedves András .egyet értek veled ez keményen üzlet nem akarnak igazán zöldek lenni. Pedig azok lesznek idövel csak az már nagyon fájni fog az egész világnak.ugylátom a természet már figyelmeztetett mindenkit.nem veszik komolyan.

  Tibor StingelTibor Stingel8 napja
 • Végtelenül egyszerű fejjel gondolkodsz kvóta ügyben. Mennyivel lenne jobb, ha a tesla elkezdene gyártani hagyományos autót is csak azért, h. a márkát népszerűsítse vagy mert pont olcsóbban tudnák előállítani vagy csak azért, h. konkrétan téged Horváth Andrást is bosszantsanak? Az autókat így is úgy is legyertják és eladják, csak akkor kevesebb haszonnal történne mindez. Szóval ha valaki zsebében elkezdesz turkálni értsél is hozzá mert ez nem ájfontelefon eladás, ettől egy kicsivel összetetteb egy gyár, fejlesztői részleg stb működtetése. Szerintem baromira nem látsz rá ezekre a dolgokra és nem érted az összefüggéseket bár ez utóbbi elég nyilvánvaló.

  MindenhovaMindenhova8 napja
  • @Andras Horvath Mert valószínűleg "mindenki más" sem ért a milliárdos üzletekhez. Egyenlőre úgy áll a helyzet, h. ezek a cégek tudják, h. mit csinálnak. Szerintem megértették, h. a fosszilis tüzelőanyagoknak leáldozott. Hidd el nekik is van exel-jük, de nem várja el tőlük senki, h. azonnal 180° fordulatot vegyen, milliárdokat öljenek egy teljesen új de legalábbis még mindig kiforratlan technológiába. Van felelősség nem csak a föld bolygó felé, hanem sokkal egyszerűbb dolgok irányába is mint az emberek megélhetése, azok családja, a részvényesekről nem is beszélve, és természetesen a saját életüket sem kívánhatja senki, h. felrúgják csak azért, mert neked, nekem vagy akár millióknak is az jobban tetszene. A kvóta igenis jó, akik nagyon benne vannak még a régiben, legyen idejük felzárkózni, ne menjenek tönkre, ne keljen leépíteni, pozíciókat feladni, és pl. a teslának is jó, mert neki meg pénze az ami "kevés" így kiegyenlítik egymást anélkül, h. pl. a világ háborúra fanyalodjon. Nem kell türelmetlennek lenni, hiszen Bell-től mire eljutottunk Motorola álmáig majd az iPhone-ig nagyon sok víz lefolyt a Dunán. Kezd el összeszámolni hány millió tonna fát vágtak ki addig csak telefonpóznának.

   MindenhovaMindenhova8 napja
  • Szóval szerinted így jó a kvótarendszer? Az ne zavarjon, hogy mindenki más szerint rossz.

   Andras HorvathAndras Horvath8 napja
 • Tanulság: a jó hőszigetelés kritikus, utána már akármilyen fűtési rendszernek egyszerű lesz a dolga.

  Alternatív gazdaságAlternatív gazdaság8 napja
 • nagy koppanás lenne, ha a tesla bejelentkezne szponzinak :)))))

  Zoltán TóthZoltán Tóth8 napja
 • András, ez a fotelforradalom egyik mellékága:) az érv nélküli mindent-is-megcáfolhatok-mert-igy-figyelnek-fel-rám szindroma. Ezek miatt virágzik az a jelenség hogy MINDEN területen ma bármit meglehet cáfolni fotelböl ülve, fizika (einsetin egy jonagy idiota volt semmi más), biologia(darwin megkora buta volt), orvostudomány (ezt ma tapasztaljuk ugye hogyminden szakértő hülye), közgazdaság (a jegybank az szar a kripto a király), geológia(gömbföldesség pl.), de ott a matematika is, (csak bekell lépni egy matek csoportba megnézni mik vannak), vagy az álhirek területe. stb...mindezt azért mert ki lehet kerülni a szakértöket, és egymás mellett szerepel kispistike albert einsteninnel, és a nagy nyilvánosság (a minél több like - semmi más) hitelesiti az embert és a mondanivaloját, tökmind1 hogy mekkora fasság. Hogy valaki észrevegye a különbséget hogy ki mondja és mit, ahhoz egy észlelési képesség kell, amit csak az oktatás tud(na) létrehozni, de sajnos az emberek 60%a szerintem ahhoz is hülye hogy tanitsák, nem hogy megtanuljon valamit logikai alapon ÖNMAGÁTÓL JÓL. Régen ugye volt egyetlen csatorna (az iskola) amibe beterelték a gyereket és ott csak szakértövel találkozott(a tanárokkal). Ma létezik az internet az iskola mellett, de nincsenek szakértök által cenzurázva a dolgok rajta(pontosabban valid tartalmak is vannak és mégugyanannyi marhaság is). Ezért kéne mindenkinek megtanulni magát fejleszteni, nem véletlenül mondják a tech vezérek(is) hogy mindenkinek meg kéne tanulnia programozni, nem azért hogy programozni tudjon, hanem hogy észrevegye a logikai buktákat a dolgokban.

  Csaba BorbelyCsaba Borbely8 napja
 • Na jó, de a kvóták az elektromos autók malmára hajtják a vizet! ☝️

  Zsolt János HorváthZsolt János Horváth9 napja
 • András az a baj veled, hogy eljátszod, hogy te vagy a környezetvédelem a sámánja és megváltod a világot, közben meg csak az érdekel, hogy te is lehúzd az emberekről a bőrt! Ugyan úgy ahogy az Apple esetében tetted, csak most nem telefont, hanem autókat reklázol! Amivel nem lenne baj, csak ne mondanád, hogy azért teszed, hogy a környezetnek jobb légyen... baszod akkor biciklit promotáld! Legyünk olyan mint Hollandia! Az - az ország tele van biciklivel nem jóval kevesebben autókáznak! Na az a környezetkímélő! Nem az, hogy bányásszunk lítiumot, hogy legyen aksi a fostalicska autóban... Meg tv-t is reklámozták.. komolyan ki néz még tévét? Max az öregemberek! Ha tényleg érdekel a környezet akkor nem fogyasztásra buzdítanál minket hanem arra, hogy kevesebbet fogyasszunk! Mert a fogyasztás és a környezetkímélés az erős ellentétek!

  Gera KittaGera Kitta9 napja
  • ​@Andras Horvath András ha a fogyasztás promótálod az környezetszennyező! Lehet a tv nem pöfög, és az elektromos autó sem. Viszont a gyár ami előállítja ezt a sok szemetet az igen és azok a gépek is amik kitermelik a nyersanyagot, és lehetne tovább boncolgatni. Anglia már már lassan teljes egészébe le van betonozva, dúrják le az erdőket, az állatok meg nem tudják már hova menjenek, mindezt azért, hogy legyen elektromos autó vagy bármilyen más árucikk a fogyasztó idióta társadalomnak. Igen és egy biciglinek nagyon minimális az előállítási igénye és a hely igénye is... Nekem csak az a bajom, hogy beállítod magad, mintha a környezetért lennél, de alapból nem lehetsz a környezetért ha fogyasztasz és arra buzdítod az embereket, hogy vásároljanak vásároljanak, újabbat és újabbat! Akár az eladósodás árán is. Tudod ki van a környezetért? A Zero Waste-es emberek!! Na azok akik szopnak feszt csak azért, hogy csomagolás mentesen hozzájussanak dolgokhoz, de ők nem is vesznek autót! Nem fogyasztanak. Na ez a környezettudatosság! A te fejedben az van, hogy 10 Dízel autó helyett jobb 10 elektromos autó! Igen valóban jobb, de még jobb lenne 10 elektromos autó helyett 10 kerékpár. A másik amiért megvezetésnek érzem a tartalmad, hogy elektromos autók reklámozása mellett azt is reklámozod, hogy minden évben érdemes megvenni a legújabb fotos apple telefont! Minek? Egyszer sem mondtad el a videóban, hogy nincs értelme megvenni mert környezetszennyezés, és még az előző típus is teszi a dolgát és használd még egy kicsit a 7-est mert az is jó! És nekem H.Andrásnak csak azért van az újra Apple telefonra szükségem mert ezzel is kamerázok. Ilyet soha nem mondtál... Meglátja a videódat bármely gyerek, azt látja ez a bácsi megveszi mindig a legújabb iphonet, vegyük meg mi is... igaz nincs rá szükségünk, csak fancység miatt... Érted ez ugyan olyan állszent dolog mint amikor a Tesla eladja a kvótát! Csináld a videózás drága barátom, engem nem zavar, csak ne mond olyan ami nem igaz, mert nem mindenkit lehet megetetni a sok reklám maszlaggal, tudjuk, az a dolgod, hogy reklámozd az autókat és megnöveld az eladásokat, csak ne vegyük hülyére a Magyar embereket, így is elég buták... tisztelet a kivételnek. Legyen szép napod András! És köszönöm, hogy visszaírtál!

   Gera KittaGera Kitta9 napja
  • Mert nincsenek bringás videóim mi te ostoba? Autókat venni fognak, döntsd el mit vegyenek, benzinest vagy elektromost? Ja nem néznek TV-t, végül is csak a Netflixnek van 200 millió előfizetője. De te nézz csak mobilon filmeket, neked pont megfelel az is.

   Andras HorvathAndras Horvath9 napja
  • Végre egy ostoba troll megmondta, taps. :D Engem csak a pénz érdekel ja, igaz, hogy idén még nem volt támogatott videóm, de vagy 20-at visszamondtam, hogy nektek kis gyökereknek ne reklámtartalmat kelljen néznetek. Kár, hogy nem lehet IQ alapján automatán bannolni.

   Andras HorvathAndras Horvath9 napja
  • Taps taps! VÉGRE valaki megmondta! Őt csak a pénz érdekli, szarik bele a környezetbe! Azt bírom, hogy rombolja a környezetet azzal, hogy buzdítja az embereket vásárlásra! De a meggazdagodáshoz is béna.. én a helyében inkább a gyermek vállalással foglalkoznék, ha megtudot volna gazdagodni akkor már megtette volna, erre a kis időre meg már minek! Egy utód fontosabb lenne.

   Nánási VeraNánási Vera9 napja
  • Igazad van!

   Molnár KikiMolnár Kiki9 napja
 • András múltkor benzinmotoros londoni taxit teszteltél, most meg a Tesla rajongókat fenyíted. Durván lezüllöttêl mostanában. Egy-két éve ez elképzelhetetlen lett volna :(

  HighwaymanHighwayman9 napja
  • Ja, mert más hatótávnövelővel ellátott autót sosem teszteltem igaz? Segítek: BMW i3 REX, Opel Ampra, Cadillac ELR, Plug in hibrid autók, stb.

   Andras HorvathAndras Horvath9 napja
 • Hála az égnek! Csak a belsőégésű forever!

  01 Mónus01 Mónus9 napja
 • Nagyon jó lett!

  LevyLevy9 napja
 • a teszla egy büdös fos és aki teszlát vezet az még büdösebb :DDDD

  TECHNO TRONICTECHNO TRONIC10 napja
  • Na ez pont az a tirpák komment volt, amit említettem a videóban.

   Andras HorvathAndras Horvath9 napja
 • Lessz majd videó mustang mach-e-ről?

  László BaltaLászló Balta10 napja
  • lesz.

   Andras HorvathAndras Horvath9 napja
 • András, hogy lett a múltkori fekete Fiat 500 ból fehér?

  Tim TomTim Tom10 napja
  • kőfelverődés miatt cserélni kellett

   Andras HorvathAndras Horvath10 napja
 • Ha valaha lesz elektromos terepjáróm, az pont a Hummer lesz. Vagy a régi Range Roverem átépítve. Nem pénisznövelő, az már problémás lenne 😂 Mert tekintélyt parancsoló az elektromos Hummer kinézete és kész. Ennyi elég, hogy akarjam.

  Tim TomTim Tom10 napja
 • Maximálisan egyetértek azzal, hogy ne menjen oda senki a másik oldalra gyalázkodni, de amit ebben a videóban erről előadsz az igencsak egyoldalú. A példként kirakott ocsmány poszthoz hasonlók bőven találhatók a másik oldalon is, és a teslán kívül is van még számtalan dolog, amiben hitvita van, de te itt nem a jelenséget bírálod, hanem konrétan a tesla hívők ellen hergeled a népet. Az autó nekem hobbi, amiben leginkább a felhőtlen időtöltést keresem, és az hogy a mindennapjainkban már szinte természetes uszítás még ebbe is be tud rondítani, az elég szomorú. Leléptem.

  szepiszepi10 napja
 • Én az első általad megénekelt fajta teslafannal 2006 körül találkoztam, és azóta jópárat volt szerencsétlenségem megismerni. Erősen megalapozta a márka és a fanjaival szembeni őszinte ellenérzéseimet :)

  shadowbullshadowbull10 napja
 • Mindig szuperszopót értek... :/

  Jezza ClarksonJezza Clarkson10 napja
 • Mi ez a demagóg duma? Mintha ma léptél volna fel először az internetre...:D Ez erről szól. Az internet három nagy alapköve a gyűlölködés, a mémgyártás és a pornó. A többi csak a sallang. Én még a banolást vagy a törlést sem erőltetném. Akinek van egy kis intelligenciája, az a helyén tudja kezelni a gyűlöletkeltő hozzászólásokat és az azokat író felhasználókat. Maradjanak csak meg az utókornak ezek a "névjegyek".

  gyuri187gyuri18710 napja
 • huworld.info/flow/vide/nW1usH22sdK2r6Y ajanlom kvota ugyben... 🎞 polorol lenaradtam?! 👕

  tm qttm qt10 napja
 • Hirtelen azt hittem hogy a Sony Vision S-t gyártják, aztán kiderült hogy a Lucid volt az. Pedig már bíztam benne hogy mégis gyártani fogják, mondjunk a Toyota-val közösen. Vagy valami hasonló.

  Viktor TóthViktor Tóth10 napja
 • Köszönjük a hitelességet, csak így tovább 🙂 👍👊

  PeetR photoPeetR photo10 napja
 • Szia András neked mikor lesz Saját tervezésű pólód?😃

  Horváth-Muzsi BalázsHorváth-Muzsi Balázs10 napja
 • Magyar ország a légszennyezési kvótában jól áll, és a felesleget el adja. Ez már régóta így megy. Ez megy az autós vonalon is, már régóta. Ezeket a kvótákat folyton szűkítik, és ezzel a módszerrel elérik a javulást, de lehetőséget adnak a vállatoknak, hogy egy kis időt nyerjenek. Ha ezt a kvóta dolgot nem engednék, akkor sok vállalat csődbe jutna, ami munkanélküliséget, forradalmat, és talán kormányok bukását is ,okozhatná. Aztán arra is idő kell, hogy energia vonalon is felkészülhessenek. Lehet, hogy külön hálózatra lesz szükség. Aztán a generátorokat gőz turbinák adják. A gőz vízforralásával állítják elő. Na és azt mivel forralják??? Nos nem akarok most ebbe bele menni, de ez a kvóta kereskedés időt ad a vállaltoknak.

  József KosákJózsef Kosák11 napja
 • Gratula!megvan a 160000 feliratkozò👌

  Peter DavidPeter David11 napja
 • Te zöld akarsz lenni vagy pedig a nézettségért és szponzor autókért promózod az elektromos autókat?mert szerintem 30%ba zöld es 70%ba a haszon játszik,ne érts félre nem rosszindulattal írom,de nem kell savazni a gyártokat,ők is nyernek ezen, de nyilvánvalóan te is.

  TriglavTriglav11 napja
  • @Andras Horvath Lehetőség kütyükkel mindenkinél van,elektromos autokkal keveseknek,akik közé te is tartozol,ehez tenned kellet az asztalra,és tettél is, tehát nem a rosszindulatot kell nezni a hozzászólásom mögött, de abba semmi szégyellni való nincs hogy 20 30%ba maga a haszonért is teszed.Kellemes napot.

   TriglavTriglav10 napja
  • Csinálhatnék kütyükről is videókat, pont ugyanennyien néznék és valszeg több pénzt keresnék...

   Andras HorvathAndras Horvath10 napja
 • András, az az igazság, hogy az elektromos autók nem zöldek. Nem arról van szó, hogy szennyezőbbek mint a benzines, de ez a marketing ami az elektromos autó körül van, hogy ez aztán környezetbarát az abszolút nem igaz (nem csak az eladott co2 kvóták miatt), csak arra jó hogy az emberek akik megveszik megnyugodjanak milyen környezetbarátok, ez nem igaz, még akkor is óriási lesz a környezetterhelése mikor majd mindenki napelemről nyomatja. Mindenesetre a városon belüli szennyezésen segít, de tényleg számomra azért visszás a vlogod is mert úgy megnyugszik mindenki hogy ha elektromosan megyek milyen jót teszek a Földnek. Ettől függetlenül jó a vlog, csak mérnökként felbasz ez a jelenség.

  Adam KeresztesAdam Keresztes11 napja
  • @Andras Horvath Továbbra is állítom hogy az elektromos autók a városi levegőn javítanak, és ez jó, de nem jelenti hogy a bolygót nem terhelik. Az mindenképp pozitív, hogy nem a városon belül szennyeznek, de külön kell választani ezt a problémát magától a globális felmelegedéstől, ez utóbbival kapcsolatban szoktuk a "zöld" jelzőt emlegetni. A karbonsemlegesség pedig nem azt jelenti, hogy az adott gyártási folyamat nem bocsát ki co2-t, hanem hogy az valamilyen formában kompenzálva van (www.carbonfootprint.com/carbonneutrality.html). "These savings are generated through helping to fund renewable energy projects and energy efficiency projects, many of which bring additional social and community benefits in developing countries as well as reducing greenhouse gases." Tehát ha az olaj elégetését te kompenzálod azzal, hogy megóvsz x mennyiségű esőerdőt vagy közép-afrikában kiváltasz egy szénerőművet egy napelemparkkal, akkor azt is hívhatod karbon-semlegesnek. Az Aramco is ezzel próbálkozott zöldé mosnia magát, hogy majd ilyen projectekbe fektet ellensúlyozásul, de valamilyen hivatal elkaszálta a projektet így még ennyivel is szegényebbek lettünk csak azért mert egy olajcég nem lehet zöld. Ellenben a több mint egy tonna/db fémváz és akku az lehet mert ilyen a marketingje.

   Adam KeresztesAdam Keresztes10 napja
  • @Adam Keresztes Nem. Az olaj elégetését nem tudod fákkal kompenzélni, mert nem csak a co2 probléma hanem minden más is. A városokban megdöglenek az emberek a szar levegőtöl, erre megoldás az elektromos autó. A co2 semleges gyártás pedig muszáj lesz, nemcsak autókra, hanem minden másra is.

   Andras HorvathAndras Horvath10 napja
  • @Andras Horvath Szerintem sok ilyen távolabbi ígérgetést hallottunk már, akkor maradjunk annyiban, hogy egyenlőre nem az. Egyenlőre az akkumulátor-gyártás ettől még messze jár attól hogy ne legyen környezetkárosító, ami nem csak a carbon footprintet foglalja magában. És ha majd megvalósul a teljes karbonsemlegesség legalább az autóiparban akkor visszavonom amit írtam. Egyébként ha teoretikusan elég fát ültetünk vagy építünk pár napelemparkot az autó élettartama alatt akkor egy benzines autó is lehet karbonsemleges. Azt pedig kár lenne eltagadni hogy a közösségi közlekedés vagy alternatív közlekedési módok kevésbé környezetszennyezők.

   Adam KeresztesAdam Keresztes11 napja
  • @Adam Keresztes Co2 semleges gyártással tud teljesen zöld lenni az elektromos autó és ez a cél. A benzines viszont még úgy sem tud zöld lenni, max zöldebb.

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
  • @Andras Horvath Rosszul értetted a mondanivalóm, valóban "zöldebb" mint a benzines, de nem zöld. Ezt úgy magyarázták nekünk, hogy ha egy egészséges diétát akarsz követni akkor nem eszel gumicukrot csak azért mert az nem nyalóka. Amit mondani akartam az a CO2 kvótához tartozik, az elektromos autók nem csak a kvóta trading miatt nem zöldek, hanem azért sem mert autók. A jelenség az világszinten, hogy az autók száma növekszik, és ha ennek a növekedésnek a 100%a lenne elektromos, az is egy negatív folyamat, mert az emberek akik eddig biciklivel és tömegközlekedéssel jártak, elhiszik hogy van egy alternatívájuk, hiszen az elektromos autó ugyanúgy zöld. És egy csomó ember aki vesz egy elektromos autót, arra vált benzinesről egyszerűen megnyugszik hogy ő mostantól megtett mindent, holott fel is adhatná az autózást egy az egyben. Más az akinek szüksége van autóra mert azzal dolgozik vagy épp kisgyerekei vannak, amit mondani akarok az az hogy önmagában az autózás környezetszennyező, és ezzel meglepően sokan nincsenek tisztában. Azért mondom mert erről még nem volt szó a csatornán, pedig egy jó ideje megy és sok témát érintettél. Lehet hogy érdemes lenne ezt is. Igaz ami igaz, a városaink levegőminőségén sokat javít ha valaki benzinesről vált elektromosra (élhetőség szempontjából sem a legjobb mert pont ugyanannyi helyet foglal mint a benzines főleg így az SUV-őrületben ez is fontos faktor lesz), de a bolygó helyzetén nem igazán és ezt érdemes tisztázni.

   Adam KeresztesAdam Keresztes11 napja
 • Nekem a régi osztálytársam volt olyan aki BMW fanatikus volt és szerinte minden autó, ami nem BMW az fos, főleg az AUDI....mondta ezt úgy, hogy életében sem BMW-be, se AUDIba nem ült... Valahogy úgyérzem annak van joga itélkezni, aki sok tapasztalattal rendelkezik az adott dolgokról, ha nem volt olyan autód amit fikázól, és azért fikázod mert "hallotam, hogy fos", inkább ne, okos ember hallgat!

  Farkas ZsombiFarkas Zsombi11 napja
 • Q4 e-tron?

  Máté BóbisMáté Bóbis11 napja
 • Én teljesen megértem az agresszív Teslas kommentelőket. Valahol mégiscsak le kell vezetni azt a feszültséget amit átélhetnek 30+ milliós Telsában amikor Bécsből visszafele nem biztos hogy elég a hatótáv 😂😂😂

  Mark RozsavolgyiMark Rozsavolgyi11 napja
 • Pont olyan minőségi videó, mint mindig👌 Most egy darabig nem néztem a videóid de az utóbbi napokban most visszanéztem őket és ugsanaz a pozitiv veleményem megmaradt rolad. Csak igy tovább💯💪👍

  sad and unluckysad and unlucky11 napja
  • Akarom mondani mielőtt megnéztem a videót beirtam a kommentbe hogy jo mert tudtam hogy ugyis jó lesz es moat ezt hozzátettem🙃

   sad and unluckysad and unlucky11 napja
  • És egyébként egyetértek.

   sad and unluckysad and unlucky11 napja
 • Kommentazalgoritmusert

  Inaktiv FiokInaktiv Fiok11 napja
 • A háttérben működő cégek biznisze ne szegje kedvedet. Vannak tényezők amikre úgysem tudsz hatni, de a küldetéstudatod fontos célokat szolgál.

  László BognárLászló Bognár11 napja
 • co kvóta, ... biznice azs egész! ... ne vegyük meg! tiszta sor :-( ;-)

  Imre TarImre Tar11 napja
 • A fanboy-ok támadása. Tiszta szégyen felnőtt emberek miket tudnak produkálni.

  wetrzwqgrhwetrzwqgrh11 napja
 • Szia András!! Szerinted mi lesz miután ezekben a teslákban elavulnak az akkumulátorok?? Hova fogjak ezeket gyűjteni.. Mert okés ,hogy elektromos a tesla , de azt a rengeteg akkumulátorral mi lesz?..

  Máté LendvaiMáté Lendvai11 napja
  • Csinált már erről is videót.

   gyuri hgyuri h10 napja
  • @Andras Horvath Vagy a marsra küldi🤣🤣

   Máté LendvaiMáté Lendvai11 napja
  • újrahasznosítják

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Gyűlölködés téma. Teljesen egyet értek, gusztustalan, de az emberek már csak ilyenek, minden téren, nem csak Tesla kapcsán. Minden eltérő márkánál megy ugyan ez. Ráadásul azt figyeltem meg hogy az elhülyülés és az agresszió egyre inkább feltűnik érvelés és vita helyett, bármilyen eltérő vélemény esetén.

  Laci KériLaci Kéri11 napja
 • Megvan a 160K felíratkozó, gratulálok!

  Solti BalázsSolti Balázs11 napja
  • Köszi! :)

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Ez Magyarországon is így van. A Tesla és az Apple hívek egyre durvábban nyomják, és egyre inkább túlzásba viszik a két márka istenítését, és ami még csúnyább, minden más márka fikázását. Bennem az ilyen emberek miatt egyre inkább nő e két márka elleni utálatom, és ezzel nem csak én vagyok így..

  Zoltán GecsóZoltán Gecsó11 napja
 • Kvótabiznisz szerintem annyira nem rossz. Eleve a kvóta azt jelenti hogy limitálva van a kibocsájtás, vagyis már jó. És ez szigorodik idővel, vagyis a cél teljesül. Lehetne azt is hogy mindenki teljesíti, pontosan annyit amennyit kell. Se többet, se kevesebbet. (Toyota) Ez pont ugyan olyan álságos. De az van hogy van aki sokkal jobban teljesít, meg van aki rosszabbul. A rendszer jutalmazza azokat a cégeket akik túlteljesítik, ezzel előnyhöz juttatja, és így vagy úgy, de bünteti azokat a cégeket akik nem tudják teljesíteni, azaz hátrányba kerül, ezzel jó irányba terelve a világot. Szükség van némi rugalmasságra. A zéró tolerancia több kárt okozna mint hasznot. És azért lássuk be, van annak némi bája, hogy a konkurencia támogatja a Tesla fejlesztését, ezzel végeredményben mindenképpen finanszírozva a zöldülést.

  Laci KériLaci Kéri11 napja
 • HAJRÁ HANDRÁS A TESLA AZÉRT REMÉLEM GYŐZNI FOG A TÖBBI ELEKTROMOS AUTÓVAL EGYÜTT...

  GÁBOR BOGDÁNGÁBOR BOGDÁN11 napja
 • A Dacia Spring árához mit szólsz? Romániában például meg lehet venni 8-9000 euróért, állami támogatással.

  Bálint OrbánBálint Orbán11 napja
  • Itthon 6.5 millió lesz.

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Néha olyan érzése van mintha nem ébben a világban élnél András. Ilyen az ember...ha itt akinek öreg tdi-je van megengedhetne magának a teslat hidd el ilyen lenne 😀

  André CCAndré CC11 napja
  • @Andras Horvath Arra reagáltam, hogy a Tesla istenítők között is akadnak buta redneck figurák ahogy a smoke and charmos brigádban is. Akik fikáznak mindent ami nem olyan mint nekik. Na szóval érted nyugaton olyanok is vesznek teslát akik itthon a lerúgott 15-20éves dízel kotlákat istenítik. Amilyennel én is járok btw...mert ez fér bele de ha tehetném és lenne kombi!! Elektromos vennék olyat.

   André CCAndré CC10 napja
  • Nem az a baj, hogy nem engedheti meg, hanem az, hogy idejön isteníteni a TDI-t.

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Az EQS Merci vajon mennyibe fog kerülni..😂?

  MáTé GazDaMáTé GazDa11 napja
  • 130K eur

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Az a Sony A7s nagyon komoly egy cucc lehet..👍

  MáTé GazDaMáTé GazDa11 napja
 • Minden temaban vannak ilyen fanatikus emberek,akik joforman olnek a hitukert. Ha valaki nez Radicst tudja,hogy van aki azthiszi O.Viktort isten kuldte kozenk. Kezdenek az emberek atesni a lo tulso oldalara,a fold legokosabb teremtmenyeibol az abszolut ostobaba.

  Daniel RemenyiDaniel Remenyi11 napja
 • A Tesla-rajongók betegebben istenítik a céget, mint a fidesz szavazók a Viktort. Komolyan mondom, én azt hittem a magyar politika a legalja, de nem, a Tesla-hívok sokkal betegebbek...

  Közlekedés vidékenKözlekedés vidéken11 napja
 • Ismét egy igényes összeállítás, köszönjük. ✌️🖖

  Ferenc LukoczkiFerenc Lukoczki11 napja
 • Uhhhh az új 500-as! Remélem lesznek fasza közelik! Ha most lenne annyi pénzem, hogy a csűrből kifolyna, lehet akkor is egy ilyen elektromos 500-ast vennék!

  VájlingVájling11 napja
 • Még több autó= környezetszennyezés. Környezetszennyezés= betegségek, rövidebb élet. Közlekedjünk vonattal és (hagyományos)kerékpárral. A (személyi)gépjárműgyártás az emberiség elleni bűntett!

  István RozaIstván Roza11 napja
 • Szerintem nagyon dögös lett a Lexus .

  Urbán BenceUrbán Bence11 napja
 • Gratulálok a kamerához a 160E feliratkozohoz Teljesen egyet tudok érteni a videóban elmondott dolgokkal

  Hell PanzerHell Panzer11 napja
 • Számomra Elon ott vágta el magát mikor Kriptovalutát vásárolt!Amúgy is a Merci lefogja nyomni a Teslát.

  yodamester10yodamester1011 napja
 • toyotakovacs.hu/hirek/teljesen_ujrairhatja_miniautok_szegmenset_a_toyota_aygo_x_prologue?fbclid=IwAR0nE8ij24LfJWoUDVumn72v62wCblis-WjD2f7kRe9HjoCCN6TlEjFdR0M Valami érkezik a Toyotátol is.

  tál hidegtál hideg11 napja
 • Kedves András! Gyere ide ki hozzánk, nézd meg mit művel itt a közvetlen környezetünkben, a kertek alján (közvetlenül a lakott terület mellett) egy kínai akksigyár! Gyere és nézd meg, milyen egy felső küszöbértékű veszélyes üzem mellett lakni! Szívesen megmutatom, aztán utána ülj bele ezekbe az izékbe vagánykodni, reklámozni! Vsgy esetleg fizessek neked én is? Hátha csinálsz arról is videót, mit küzdöttek itt az emberek az üzem ellen? Téged is megvettek. Gratula! Amúgy az e autók jobban szennyezik a környezetet, nézd meg hol is hogy gyártják őket! Kínában, ahol a legtöbb ilyen szuper autó van, ott van a legtöbb szénerőmű! Szerinted mivel megy az e-autó?

  Klára VargaKlára Varga11 napja
  • @Klára Varga :D Köszönöm, már mindent értek ! Orvos nem látott , és tényleg beütött környezetszennyezés! :D :D

   Tibor CsászárTibor Császár9 napja
  • Tibor Császár kedves Tibor, a császár! Először is, köszönöm, hogy ilyen udvarias és jól nevelt vagy velem! Ja, nem! Akkor folytatom a Te stílusodban, abból értesz, látom 😉Szóval: hát neked meg mi a bajod haver? Az, hogy képtelen vsgyok elfogadni sok más emberrel (orvos, ügyvéd, környezetvédő és egyszerű mezei ott lakó néni is) hogy egy ilyen rohadék üzemet a nyakunkba varrtak! De tudod mit? Vidd el magaddal ezt az egész kócerájt, és majd azután kommentelj. Vagy beszélj a gödiekkel, csupán a zaj szennyezés borzalmas! És ez csak egy dolog a sok közül! Ha ez a bajod, hogy én azért vagyok elmeháborodott, mert védeném a környezetem, a tiedet is, te nagyon okos, akkor a baromi nagy gond az nálad van. Lihegj a háandrás-féle bohócok után, mert az menő. A környezet védeni nem az. Leendő kölkeid milyen vizet-levegőt fognak kapni tőled, tőlünk? Gondolom nem érdekel. Nézz meg egy David Attenborough filmet, hátha kicsit eszesebb és tájékozottabb leszel tőle! Ő ráadásul egy úriember is, van mit tanulnod...

   Klára VargaKlára Varga10 napja
  • Tibor Császár 😂

   Klára VargaKlára Varga10 napja
  • @Klára Varga orvos látott már ? 🤦😅vagy beütött a környezet szennyezés ?!

   Tibor CsászárTibor Császár10 napja
  • Andras Horvath kinézhetsz Gödre is, ha már kis hazánkat emlegetem a “zold” autóid kapcsán! Kérdezd meg az ott lakókat... és kampányolj mellettünk itt a sóskúti vonalon. Ha már ennyire a szíveden viseled a jövőnket és a jó levegőt🤔😉de ha távolabb megyek, ott ahol bányásszák ki az autókhoz való fémeket, gyerekmunkat is alkalmaznak. Nem sajnálod őket? Kérdésben van a válasz... nem.

   Klára VargaKlára Varga11 napja
 • Tényleg minek is? Ja, mert ebből élsz!

  Sándor BartaSándor Barta11 napja
  • Én bármilyen videók gyártásából jól élhetnék...

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Tegyük már tisztába ezt a kvóta dolgot. Az Eu, kina, stb. átlag kibocsátásokat határoz meg, kvázi van egy szennyezési mennyiség, amit elfogadhatónak tart. Hogy ez elég alacsony-e, azon persze lehet vitatkozni, de maga a rendszer parádés. Hiszen így érdemes nem csak betartani, hanem túlteljesíteni, hiszen extra pénzt kaphatsz, ráadásul a versenytársaktól. És még egyszer: a szektorra vonatkozó szint meg teljesül. Ha valami nem jó, az a szint.

  Szilveszter KovácsSzilveszter Kovács11 napja
  • @Andras Horvath Pontosan ez az üzlet. Van egy meghatározott szint. Aki rosszabb, büntetést fizet (vagy a hatóságnak, vagy egy másik cégnek) Aki jobb, az miért ne kaphatna jutalmat? A jutalmazás mindig jobb nevelési eszköz ;-) Motivál a szint túlteljesítésére.

   Szilveszter KovácsSzilveszter Kovács11 napja
  • De ez így nem jó. Csak büntinek kell lennie, amit szépen befizetnek. Annak kell alapnak lenni, hogy betartja a co2 kvótát, azért ne kapjon pénzt, mert autókat gyárt basszus, ez üzlet, nem szeretetszolgálat.

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
  • Így van. Köszi a kommentet!

   Levente JuhaszLevente Juhasz11 napja
 • Esetleg egy régi vs új kamera összehasonlítás lesz? Vagy csak egy A7SIII teszt?

  Király MátéKirály Máté11 napja
 • Azt mondod, hogy nem kellenek ezek a soktonnás szörnyetegek. Először is a súlyt kiemelni eleve butaság, hiszen az elektromos autók sajátossága hogy még a legkisebb is marha nehéz. Másrészt én azt értem, hogy a te ízlésed más, de pl. én biztosan nem veszek addig elektromos autót amíg nem gyártanak egy normális terepjárót. Ez ugyanis munkaeszköz sokunk számára, vagyis igenis szükség van "sok tonnás" szörnyetegekre. Pl. kifejezetten erénye lesz az ilyeneknek az, hogy nagy tömeg lesz majd vontatható velük. Ha árnyaltabban fogalmaznál azt el tudnám fogadni. Aki városban él, annak minek. De ettől függetlenül szükség van terepjárókra.

  Balázs GlückBalázs Glück11 napja
  • Kell neki a terepjáró mert túl sok a verses könyv ? Habiszti favágó vagy kőltőfavágó !!!

   Csaba GyulaCsaba Gyula11 napja
  • @Andras Horvath Amelyikkel képes vagy egy autót elvontatni, megközelíteni egy tarvágást, kijutni eső után az erdőbe stb. stb. Ez a Fiat? :)

   Balázs GlückBalázs Glück11 napja
  • Egy fiat 500e 1400 kg, egy Hummer 3 tonna lesz. Melyik a jobb?

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Nyilván nincs szükség a Hammer fajta autókra :D , legalábbis a nagytöbbségnek nincs , viszont aki amúgy is olyat venne legalább meglesz az esély , hogy elektromos vesz .

  Péter NiczingerPéter Niczinger11 napja
 • A CO2 kvóta a legjobb helyen van a Teslánál. Mire költenék politikusok?

  toromon31toromon3111 napja
  • @Andras Horvath de a stadionok nekünk épülnek (...)

   Deloin AlainDeloin Alain9 napja
  • Itthon stadionra, nyugaton szélerőműre.

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Ezt a Taycan (remélem jól írom) VS Teslát sosem értettem. Basszus, az egyik kétszer annyiba került, mint a másik! Az egyik színtiszta sportautó (jó hogy ilyen is van elektromosban), a másik univerzális, ami nem mellesleg rohadtul sportos is tud lenni. Az egyik 0.2s-el hamarabb éri el a százat... ki ... a fene... érzi meg???? A Posche egy sportautó élményt nyújt, a Tesla egy jövő autója élményt. (persze a Porsche is futurisztikus és a Tesla is sportos de az második vonal) Most komolyan... ez ténlyeg ennyire fontos???

  Antal TrabAntal Trab11 napja
 • Apánk helyett Apánk vagy !!! Köszönjuk a hiánypotló intelmezését az "unintelligens kommentelők" felé, az inteligens kommentelők nevében :)

  K R I S T I A NK R I S T I A N11 napja
 • Elektromos autókból....miért....nem....gyártanak.....értelmes.....SEDAN-okat!!!!??? A bejelentések 98,6%-a vagy városi távirányítós autó, vagy SUV. Van Tesla Model 3, aztán ennyi. Mármint normálisabb áron.

  Eclipse85103Eclipse8510311 napja
 • 7:00 én annyira nem szeretem az almát, sőt 100%-os alma "ellenes" vagyok csak nem megyek oda az almának a háza tájára mert nem akarok balhét meg hasonlót. Valamennyire érdekel hogy mi van körülötte mert fejlődést segítik ők is csinálnak valamit szóval mozdul tőle a piac de leginkább szkeptikusan állok hozzá leginkább az ára miatt... Igen tudom "annak van minősége meg teljesítménye" de akkor is többszörösen túlárazottnak találom.

  adamer9955adamer995511 napja
 • Meglett a 160 ezer feliratkozó, gratulálok! Egyszer nagyon szívesen látnék egy videót a repülésről, arról hogy milyen mértékben szennyiezi a környezetet. Lehetne összehasonlítási alapon megcsinálni, autókkal, stb..

  Péter HerczegPéter Herczeg11 napja
  • Köszönöm😀

   Péter HerczegPéter Herczeg11 napja
  • Ebben benne van. huworld.info/flow/vide/m52CuIuZbqXMmGc

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Nadehát közben már kijött a Sony A1 is :-) azzal lehetne 8K-ban is felvenni... (nagyjából ugyanúgy nemsok értelme van persze mint a 4K-nak :-)

  bacsi jancsibacsi jancsi11 napja
  • @Tim Tom Persze nekem is 4K TV-m van megvan előttem 2db 4K monitor (egy 32 és egy 27 colos) de nem nagyon töltök le filmeket 4K-ban mert nem ad igazán többet a különbség elhanyagolható (esetleg nagyon látványfilmeknél) és HUworld-ot is 1080p-ben nézek bőven elég az... Lehet videókat kivagyiságból 4K-ban vágni meg akár 8K-ban is azt is tudja a YT csak minek??? és gondolom egyszer majd lessz 16K is meg nemtudom mi... csak nem attól lesz jó valami szép vagy sem sokkal inkább világítás!!! háttér stb... (pláne ebben a beszélő fejes műfajban minek??? nemértem...)

   bacsi jancsibacsi jancsi10 napja
  • @bacsi jancsi Aki ma bemegy Tv-t venni, minimum 4k-t kap. Sokan jönnek ki a Mediamarkt ból tv vel. Ezért feltételezem sokan igénylik a 4k adást. Ez volt a lényege az írásomnak.

   Tim TomTim Tom10 napja
  • @Tim Tom First world problem :-) (mit mondjak szar lehet :-)))

   bacsi jancsibacsi jancsi10 napja
  • Nem olyan jó ám egy felső kategóriás Tv-n, amin a mézes intrót 8k-ban nyomatják eladáskor, pixeles 1080p videókat nézni.

   Tim TomTim Tom10 napja
 • Jó arc az András! 👍

  Daniel P.Daniel P.11 napja
 • A végén azt hittem, hogy a régi és az új kamera képe közti különbséget fogod mutatni, aztán végül leesett mi történik 😂😂

  Kristóf PaveszkaKristóf Paveszka11 napja
 • Nem csoda toyota nem vált full elektromos modellre mert hibrid autó jelen pillanatban a legjobb megoldás vegyes használatra.

  Dávid NagyDávid Nagy11 napja
 • 14:55 Mémgyártás indul 1...2...3...

  Béla RadicsBéla Radics11 napja
 • Jók ezek az őszinte infók, köszi! A kvóta-dolog rendesen irritáló. Közölhetnék ezt is hivatalosan. Amúgy melyik ma a legkörnyezetbarátabb gyártó? A Hummerrel kapcsolatban pedig egyetértek. Hozzátenném, ez mélyen gyökerező pszichológiai problémára is utal sokszor - tisztelet a kivételeknek, akik puszta praktikumból, vagy épp azért veszik, mert ez nekik a legszebb a piacon. Egyébként meg, a mértéktartás az egyik legfontosabb és az, hogy tekintettel legyünk egymásra (akár egy Android-Apple vitában). Ez kulturáltság kérdése - hogy elfogadja mindenki: valamilyen szempontból mindenki másmilyen, mint én vagyok. Ezért jó az élet.

  pachycephalospachycephalos11 napja
 • Szia András, azt szeretném kérdezni hogy ez az elvakult fanatizmus ami most néha a Teslánál megjelenik, annó az Apple-nél is megvolt ilyen szonten, vagy azért konzervatívabban nyilvánultak meg? És érdekelne hogy a "NIO" vállalat termékeiről (autói) okkal nem csinálsz videókat, mert nemtartod életképes vállalatnak, vagy mi ennek az oka? Köszönöm ha válaszolsz!

  Dávid ValentDávid Valent11 napja
 • Ahogy MKBHD mondaná, ne a márkáért rajongj, hanem egy bizonyos termékért. Szabad szeretni konkurens márkák különböző termékeit, nem kell vallást választani.

  Marcell KovacsMarcell Kovacs11 napja
 • ;-) ez nagyon profi 👍 nagyon köszönjük az összefoglalót!

  Péter RónayPéter Rónay11 napja
 • 7:20 Ez mind szép és jó,de a BMW akkor is jobb!😍👌

  LoboltLobolt11 napja
 • Amúgy a Tesla modellek direkt úgy vannak nevezve, hogy ki lehessen rakni belőlök, hogy S3XY?

  Gyula BaranyaGyula Baranya11 napja
  • Igen

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Miért tartod képmutatásnak az EV creditet? Ha elismerjük, hogy probléma a CO2, akkor pár lehetőségünk van. Mivel nem tilthatjuk be őket, mert nem érne ide fél napon belül az Amazon csomag, akkor 1. Nem csinálunk semmit. 2, Ösztönözzük a mihamarabbi átállást, 3. Megadóztatjuk. A 2-est csinálják, amivel táplálják a konkurenciát (megint csak legalább nem az állam zsebébe megy), aki hamarabb építhet ki kapacitást emiatt. Nem ez a cél?

  Pászli BalázsPászli Balázs11 napja
  • Szerintem az államok pont ezzel akarják a gyorsabb átállást elősegíteni. Mármint azt láthatjuk, hogy ha egy adott elektromos autó alap paraméterei működnek, akkor az embereknek az kell. Ha elfogadjuk azt a feltételezést, hogy az emberek igénye az elektromos autókra gyorsabban nő, mint az elektromos autók összesített gyártási kapacitása, akkor azzal, ha az állam mondjuk 2000 autó helyett 4000 autóra ad kedvezményt, hosszútávon nem segít annyit, mintha a teljes gyártási kapacitást növelné. Abban rosszat kifejezetten nem látok, ha egy cég aki meg teljesen elektromos autót gyárt profitál abból, hogy más autógyártó (ebben az esetben szennyező) lassabban áll át. Függetlenül attól, hogy a Tesla árfolyama mennyire el van szállva, nem kell neked bemutatni, hogy a profit marginjük azért nagyon sokáig nem volt az égben, és még most is sok szkeptikus azt mondja, ha ezeket a crediteket eltörölnénk, akkor mennének a levesbe. Azért jobb, hogy nem mentek / mennek, nem? :-D Más megoldás is lehet jó lenne az államtól, de azok sokkal kevésbé lennének transzparensek.

   Pászli BalázsPászli Balázs11 napja
  • Ez, csak nem így. Az államok zsebébe kéne mennie a lóvénak.

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Kedves András! Az autó-motor múlt heti számában van egy jó kis cikk az elektromos autók Földünket kizsigerelő gyártásáról. Azt hiszem, valami “Zöld zöldségek” a cikk címe. Ajánlom szíves figyelmedbe!

  Klára VargaKlára Varga11 napja
  • @Klára Varga Nem akkora "bűn", csak nyilván te sem örültél volna, ha valaki másról kezd beszélni a te kezdőhozzászólásod alatt. Sajnos most már nem lehet itt linkeket betenni, de nagyon is súlyos probléma a városon belüli légszennyezés, nagyon sokan betegednek meg tőle. Ez egyszerűen tarthatatlan. (Gödön nyilván nem akkora gond, mint pl. Budapesten.) A másik, hogy a belsőégésű mindig belsőégésű marad, miközben áramot lehet szennyezés és jelentős CO2-kibocsátás nélkül is termelni. Kína is vállalta, hogy 2050-ig bezárják a szénerőműveket. Európa nagy részén még hamarabb. Így fokozatosan egyre kevésbé szennyező lesz a közlekedés. Másrészt egyre fenntarthatóbb. Ezzel ellentétben az olajkészletek végesek, a biodízel tetemes kiterjedésű termőföldet kötne le, stb.

   dezzdezz9 napja
  • @Csaba Gyula LOL. Nem titok, hogy a belsőégésű motoros autókon nagyobb haszna van az autógyártóknak, mint az elektromosakon. Ahhoz meg nem kell sok kombinálás, hogy az elektromos autókat lejáratni szándékozó cikkek régi autós portálokon, újságokban ezt a hegemóniát igyekeznek fenntartani, amíg lehet.

   dezzdezz9 napja
  • R. Gábor nem is tudtam 👍azt hittem, a vizbő nyeri ki a zokszigént a kocsim🥴🥴🥴

   Klára VargaKlára Varga10 napja
  • @Klára Varga A benzin meg a kúton "születik". Értem.

   R. GáborR. Gábor10 napja
  • dezz valóban elkeverhettem azt a bizonyos hsz-t. (De gondolom nem akkora bűn, mint azoké, akik lebuzizzák, barátnő felől érdeklődnek, hitel felől, korábbi csajozós sztorikat mondanak el főhősünkről) 🙄Mindezt úgy, hogy kb. három-négy videóját láttam a palinak. És ennyire trollok voltak a népek👍szóval ezek után kissé erős-ítélkezős ez az egész🤔Tessék őket is leiskolázni szépen sorban! 😬Hogy a fenébe lehet ilyen pofátlan, hogy azt a fránya beszélgetést elviszem más témába? Mikor kb. alig hárman ilvashatták el😏más: Tényleg nem tudom, miért olyan nehéz felfogni azt, hogy hiába nem pöfög ki semmit az a magasztos e-autó, basszus, valahonnan csak kell bele áram! Nem itt van a legtöbb e.🚗hanem Kínában. Ott meg mi van, nezz utána! Szinte csak milyen erőmű? Sok van az USA-ban is. Egyszer körbeér a láncolat. Azt hiszed, az ottani szmog nem károsító itt? Egyszer biztos. Addigra hátha megtalálják, hogy lehet hélium autót átvinni a gyakorlatba a népnek. Amúgy az autók jó része színtiszta mogyoró(!) olajjal is tudna menni. 😏😬Persze egyik sem megoldás. Miért emelitek ennyire piedesztálra? Mi benne a jobb? De tényleg! Értem én hogy menő, de ha nem csak egy oldalról tájékozódnál, máris színesebb lenne a történet. Megsúgom: néha a csajok is tudnak vezetni, és érdekelheti őket az autó. Meg a környezet. Lezárnám a sztorizgatást. Ha bármi érdekes cikket tudsz küldeni, amivel más belátásra bírom magam, köszönöm😀ha megint vmi troll, vsgy egyéb udvariassági formula megsértése lesz a téma, elnézésedet kérem, de kihagyom a választ. 😉

   Klára VargaKlára Varga10 napja
 • Azért szegény Adonisznak is mondhatnál a végén köszönetet, hogy engedte a forgatást.

  VaFecVaFec11 napja
 • A Genesis Essentiáról hogy hogy nem szólt? Nem hiszi, hogy megjelenik, vagy sokára?

  Zolnai ZsoltZolnai Zsolt11 napja
 • Apropó: melegen ajánlom a Gór Nagy Mária féle színitanodát , mert amit a pólóknál rendeztél az jaqonTRÉ monsieur jaqonTRÉ !!!!!! Nem látod utólag magad , mert ha én lennék még a fejemből is törölném , vagy téged szégyenügyileg nem mozgatott meg ?????

  Csaba GyulaCsaba Gyula11 napja
  • Nem mert én csak egy falusi amatőr felíratkozód vagyok aki még minimálisan sem ért semmit a videózáshoz !!! A coverfoto jelentését sem ismerem én csak végig néztem a műsort és csak a szégyentelenkedést láttam !!!!!!! Ha meg hibázál , akkor meg jár a körmös

   Csaba GyulaCsaba Gyula11 napja
  • Nwem esett le, hogy a coverfotó készítése maradt benne véletlenül? :D

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Ez a co kvóta egy vicc ezt nem szabadna megengedni ha már ilyen szabályokat hoznak hogy csökkenteni kell a károsanyagokat, igazad van!

  Zsolt KohutZsolt Kohut11 napja
 • jót mosolyogtam a videó végén :))

  István MátéIstván Máté11 napja
  • @Andras Horvath amugy szerintem jó marketing :)) és meglett a 160k, szoval grat ;)

   István MátéIstván Máté11 napja
  • Nagyon gáz, de hát ez van :D

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Meg se néztem, már ment a like.

  Dávid GombkötőDávid Gombkötő11 napja
 • Írd már meg Andris , hogy hol láttad azt , hogy az rallys lány az "csinos"??? Vagy csak szép !!! Mert a csinos lehet csúnya és a szép pedig "ormótlan" !!!??? De lehet , hogy neked mindegy , csak... ???? De ha van csinos felvétel a lányról , akkor én kérek elnézést !!!!!!!

  Csaba GyulaCsaba Gyula11 napja
  • Igen-igen most már látom , de maradjunk annyiban , hogy szép mert a csinosságát bizonyító fotóit nem tolta ki !!! Attól függetlenül lehet , hogy neked privát elküldte !!! Látod , nem véletlenül mondják azt , hogy az intervideós az élet császára !!!

   Csaba GyulaCsaba Gyula11 napja
  • Catie Munnnings keress rá

   Andras HorvathAndras Horvath11 napja
 • Szia András nem jó gondolod ,csak is saját magadnak köszönhető amit elértél mi csak nézzük a szuperebném szupereb tartalmakat és aki akkor leikol aki nem az. Sok sikert a továbbiakban és köszönjük szépen a jó tartalmakat.

  Roland NeubauerRoland Neubauer11 napja
 • Nekem is sok olyan ismerősöm van, aki csak az adott márkát szereti és használja és mindenki mást pedig lenéz, ha nem azt szereti.

  Ádám FaragóÁdám Faragó11 napja
 • Kvota az uzlet,a Kornyezet vedelem meg csak lozung,ez van Andras..

  Attila SoundAttila Sound11 napja
 • a proli bálványa a brand

  cibatcibat11 napja
  • akár kocsi, akár elektronika, akár ruházat

   cibatcibat10 napja
HUworld